La rítmica calera competeix a la tercera fase dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Comparteix

La secció de gimnàstica rítmica de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar van prendre part en la tercera fase dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es celebrar el passat cap de setmana a Sant Jaume.

Tres de les representants caleres van competir en la categoria Infantil Individual B. La millor classificada va ser Clàudia Solé amb la quarta posició, mentre que Mar Reverté va ser sisena i Irene Escoda, vuitena.

A la categoria Aleví Individual B hi va competir Carla Monforte, que va acabar a l’onzena posició, i en categoria Benjamí Individual B també hi van prendre part tres gimnastes, amb la novena posició d’Aina Brull, la tretzena d’Aina Llambrich i la setzena d’Helena Callau.

Ja en categoria Benjamí Individual C, Jannat Sadki va acabar a la cinquena posició i en Prebenjamí Individual C, la cinquena plaça va ser per a Carla Beldie i la setena per a Emma Solé.

També hi va haver participació a nivell grupal, en aquest cas a la categoria Prebenjamí Conjunts C, amb la cinquena posició del grup “Caramba” i la setena del grup “Barbie”.

La propera competició serà ja la darrera fase dels Jocs Esportius Escolars i es celebrarà el proper 11 de maig al Poliesportiu Municipal Galetet.

Comparteix