Entre dijous i divendres retiren les torres elèctriques de la Plaça del Mercat

Comparteix

La companyia també aprofitarà per fer diverses millores a la xarxa elèctrica del municipi, la qual cosa provocarà tall de subministrament en diverses zones del nucli urbà i disseminats, les quals es poden consultar a l’eAgora.

La companyia elèctrica e-distribución continua programant tots els treballs que han d’acabar amb la retirada de les tres torres elèctriques de la plaça del Mercat. El passat mes de març ja es van fer treballs de connexió a la xarxa de les línies soterrades i ara, procediran a la retirada del cablejat aeri i unes petites connexions que faran necessària una petita cata i un tall del subministrament elèctric aquest dimecres 24 d’abril entre les 14.50 h i les 18.00 h que afectarà tota la zona. Per dijous dia 25 o divendres 26 està prevista la retirada de les torres.

També s’ha d’enderrocar la construcció obra que albergava antigament la infraestructura elèctrica a la Baixada del Cisterner i que després de soterrar la infraestructura, es va buidar i va quedar en desús. Aquesta feina podria fer-se la setmana del 29 d’abril al 3 de maig.
Ara fa unes setmanes van cloure els treballs de soterrament de la línia que creua la plaça, la qual millora de manera directa el servei a 2.000 clients i de manera indirecta, el bon funcionament de la xarxa a tot el municipi.

Els dies 24 i 25 la companyia també aprofitarà per fer diverses millores a la xarxa elèctrica del municipi, la qual cosa provocarà tall de subministrament en diverses zones del nucli urbà i disseminats, les quals es poden consultar a l’eAgora.

Comparteix