Derrota contundent del Bàsquet l’Ametlla davant del Montblanc

Comparteix

Els caleros van patir una contundent derrota al Galetet en un partit on es van veure superats en tot moment.

Partit per oblidar de l’equip calero davant un Montblanc que, tal com ja va passar al partit de la primera volta, es va endur el triomf de forma indiscutible gràcies al seu encert en el tir exterior. El 17 a 31 amb què va finalitzar el primer quart va deixar clar quin seria el guió del partit, i al descans el marcador ja estava completament decantat amb un 28 a 58.

Fins a 16 triples van anotar els visitants, per només dos dels caleros, que tot i així es van endur el tercer quart però sense tenir cap opció d’entrar ja al partit. L’últim període va ser de nou pel Montblanc, que va deixar la diferència final en 35 punts, 63 a 98. Pol Aguado amb 17 punts va ser el màxim anotador de l’equip. Santi Duque és un dels intregrants de l’equip.

L’equip calero cau ara a la desena posició abans de rebre en la propera jornada al líder, el Bellvei. El partit es jugarà dissabte a les 17.30h.

Comparteix