La Plaça Nova es torna a vestir de gala per Sant Jordi

Comparteix

Un any més és l’epicentre de la Diada de Sant Jordi a l’Ametlla de Mar amb la venda de llibres i roses.

El 23 d’abril a l’Ametlla de Mar torna a centrar l’atenció pels voltants de la Plaça Nova, que concentra gra part de les parades de floristes i llibreries locals. Aquest any les novetats locals venen a càrrec de Josep Tomàs Margalef amb “Vivències”, Anna Martí amb “Blau de plata” i Gessamí Caramés amb el llibre del “Cuines”, totes elles publicades recentment, a més de “Brots de narcosocietat” de Fàtima Llambrich i “Alma de lobo” d’Àngel Martí.

També tindran un paper protagonista els guanyadors dels premis de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i Nit de Poesia al carrer, que aquest 2024 han estat per “Una mort i trenta-tres vides”, de Noemí Morral, i “Zona Zero”, de Pere Gorgoll.

Dani Boquera, tècnic de la regidoria de Cultura, anima a tots els caleros a complir amb la tradició de regalar la rosa i el llibre.

A banda de la Plaça Nova, també hi haurà les habituals parades de llibres i roses en d’altres punts de la població com la Rambleta i l’Institut Candelera, a la residència l’Onada i d’altres establiments de venda del municipi que ho faran a peu de carrer.

Comparteix