L’equip infantil goleja el Tortosa Ebre i es posa líder de la Copa Primavera

Comparteix

Amb la victòria per 2 a 7 els caleros s’han col·locat al capdavant del seu grup de la Copa Primavera amb el ple de punts.

L’equip de Xavi Borràs no va començar gens bé el partit, encaixant dos gols en els primers 10 minuts, però els gols d’Isaac Soler, Patxi Nieves i Max Pujol abans del descans van fer oblidar l’ensurt. A la segona part el gran protagonista va ser Dylan Sánchez, que va marcar un hat-trick per tancar la golejada juntament amb un altre gol d’Enric Roca.

Els caleros són líders amb 12 punts en quatre partits i en la següent jornada descansaran.

Per la seva banda l’equip cadet també va jugar al camp del Tortosa Ebre i en el seu cas es va endur un punt. Els locals es van avançar poc abans del descans i no va ser fins a la recta final del partit quan Pol Llambrich aconseguia l’empat arran d’un penal.

Desena posició pels caleros amb 25 punts abans de visitar l’Arnes, sisè classificat, diumenge a les 13h.

Bones notícies també en futbol 7 perquè els dos equips alevins van aconseguir guanyar els seus partits. L’aleví A va imposar-se al Gandesa per 6 a 3 en un partit on sempre van anar per davant al marcador i gràcies als quatre gols de Mehdi El Bouzidi i les dianes de Youness Al Kadiri i Pere Quintana. Hector Benaiges és l’entrenador de l’aleví A.

L’aleví B va remuntar un 0 a 2 i es va acabar imposant per 6 a 2 al Jesús Catalònia. Ali Hammouch i Izan Martí van fer dos gols cadascun, i els altres dos gols van ser obra de Quim Llaó i Nil Reverté. Pau Safont és l’entrenador de l’aleví B.

L’aleví A és ara dotzè i en la propera jornada rebrà al Tortosa Ebre dissabte a les 9.30h i l’aleví B també ocupa la dotzena posició i el seu proper rival, també a casa, serà el Santa Bàrbara, onzè classificat, dissabte i també a les 9.30h. Ja en futbol escolar, el benjamí Dorades va guanyar a l’Escola Delta per 1 a 7, el benjamí Llobarrets va perdre per 3 a 1 davant l’Aldeana, el prebenjamí Seitonillos va ajornar el seu partit davant del Jesús Catalònia i el prebenjamí Llucets va perdre amb el Batea per 3 a 4.

Comparteix