El primer equip pateix per superar al Pinell

Comparteix

Els caleros van sumar una nova victòria en un partit on, això sí, no va mostrar el nivell de les jornades anteriors.

Un gol de penal de Jordi Llaó poc abans del descans va acabar sent suficient perquè els caleros s’emportessin els tres punts davant un rival que els va posar les coses molt complicades. En línies generals l’equip de Xavi Subirats va estar lluny del nivell al que estava rendint durant les darreres setmanes, però tot i això va ser capaç de treure el partit endavant i mantenir així la segona posició.

A la segona meitat, a més, els visitants es van quedar amb un jugador menys i van haver-hi oportunitats per ampliar el resultat i no haver de patir fins al final però el marcador no es va moure. Xavi Subirats, entrenador del primer equip, destaca que el millor del partit va ser el resultat.

La derrota de La Cava al camp del Perelló deixa al Flix com l’únic rival dels caleros en la lluita per la segona plaça mantenint la distància de dos punts. L’Amposta, proper rival dels caleros, es va proclamar campió després de guanyar al camp de l’Alcanar.

Per la seva banda el filial no va poder disputar el seu partit al camp de La Galera per manca d’efectius i el Comité de Competició donarà el proper dimecres els tres punts a l’equip del Montsià.

El proper partit del filial serà dissabte a les 17h rebent la visita del quart classificat, l’Olímpic Móra d’Ebre.

Comparteix