Gentada i bon temps a la 40a Diada al Castell de Sant Jordi

Comparteix

La gran participació i la bona climatologia van ser les notes més destacades de la Diada al Castell de Sant Jordi que aquest any complia 40 edicions.

Centenars de caleros i caleres i una bona part de visitants cada cop més habituals, van poder gaudir aquest diumenge de la Diada al Castell de Sant Jordi, festa ja tradicional al voltant d’aquest baluard històric de l’Ametlla de Mar.

La caminada que encetava la jornada va tornar a ser un èxit amb més d’un centenar de persones que van recórrer pel GR-92 els quelcom més de cinc quilòmetres que separen el nucli urbà del castell.

La sardinada popular de nou va acaparar el protagonisme durant bona part del matí i molts van ser els que van triar aquesta opció per esmorzar fins que es van acabar les existències, mentre els més petits, gaudien sota la pèrgola dels jocs infantils. També destacar l’acceptació que va tenir a l’interior del castell l’exposició de pintura del taller de pintores i pintors de l’Associació de Dones Endavant.

Albert Borràs, regidor de festes, fa un molt bon balanç de la Diada.

Cada racó dels voltants del castell estava ocupat per les colles, la majoria participants d’un concurs de paelles amb 22 inscrits i que finalment van guanyar Marta Tomàs, Paula Bouzas i Robert Brooksbank, que es van emportar els 150 €, 125 € i 100 € respectivament.

I tot amenitzat durant bona part de la jornada per la xaranga Xim Xim mig Grau.

Comparteix