El primer equip comença la defensa de la segona posició davant del Pinell

Comparteix

La visita del Pinell serà un altre partit vital després de col·locar-se a la segona posició de la classificació.

Ara per ara els caleros depenen d’ells mateixos per acabar la lliga segons després de les ensopegades dels seus rivals directes en la jornada anterior. Aquest dissabte rebran la visita d’un Pinell que continua lluitant per evitar les posicions de descens compensat però que ha estat capaç de sumar tres victòries consecutives i també es va imposar als caleros al partit de la primera volta.

Ara però, els de Xavi Subirats està mostrant-se com l’equip més en forma de la categoria i la victòria al camp del Roquetenc amb els dos gols de Jordi Llaó i les dianes d’Ivan Vidal i Marc Brull va ser una altra demostració més del potencial actual de l’equip. Amb tot, l’entrenador Xavi Subirats no es refia d’un equip que ha pogut reforçar-se en aquesta segona part de la temporada.

El partit es jugarà dissabte a les 17.30h.

Pel que fa al filial jugarà davant un altre dels equips de la zona baixa com és La Galera. Els caleros van veure com, després de ser capaços de capgirar un marcador advers amb els gols de Denís Margalef i Sergi Soriano, finalment La Cava B acabava emportant-se un punt.

L’equip de Jordi Subirats continua firmant bones actuacions en aquest darrer tram de la competició però no està aconseguint acompanyar-les de victòries. Al partit de la primera volta els del Montsià es van endur el triomf per 1 a 3 i ara també caldrà tenir en compte la superfície de terra i les dimensions petites del terreny de joc. Jordi Subirats, entrenador del filial, avisa sobre la dificultat del partit.

El partit es jugarà diumenge a les 17h.

Comparteix