Nova jornada de victòries per al pàdel calero

Comparteix

L’equip B i el femení de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar van guanyar els seus partits de lliga i continuen a la part alta de la classificació, mentre que l’equip A va descansar.

El rival de l’equip B era el Set de Pàdel B i els caleros es van acabar imposant per 2 a 1. Jordi Torres i Guillermo Moreno van guanyar el primer partit per 7-6 i 6-4, però Joaquim Peña i Hector Benaiges van caure per 6-4 i 6-3. Tot quedava en mans de la parella formada per Josep Argentó i David Martínez, que van acabar guanyant en tres sets per 6-2/4-6/6-3.

Tercera posició pels caleros abans de visitar les pistes del Club Patxanguerus d’Alforja B, cinquè classificat, diumenge a les 10h.

L’equip femení també va sumar una nova victòria, en el seu cas a les pistes del Euro Sport B. La derrota al primer partit de Montse Bayarri i Eva del Amo per 7-5 i 6-1 posava les coses difícils a les caleres, però Elena Paun i Ariadna Gimeno van guanyar per 6-0 i 6-3 i Àngels Martí i Maria Castro es van endur l’últim punt en joc imposant-se per 6-2 i 6-3.

Les caleres són terceres a la classificació i la setmana que ve descansaran coincidint amb l’inici de la segona volta de la competició. L’equip A, després de descansar en aquesta jornada, continua tercer a la classificació i diumenge a les 17h encetarà la segona volta visitant al Club Pàdel Móra la Nova B, que ara mateix ocupa la setena posició.

Comparteix