Entesa recupera la gestió dels governs convergents per justificar-se de les crítiques del govern actual

Comparteix

El Grup Municipal d’Entesa per la Cala va tornar a recuperar la mala gestió del govern de Convergència per justificar-se davant les crítiques rebudes de Junts i el PSC per la mala situació econòmica en la qual van deixar l’Ajuntament després de les darreres eleccions municipals.

Segons va dir el portaveu d’Entesa Antonio Espuny durant la seva participació en el programa Portaveus de la Cala RTV, l’anterior govern no només va haver de fer front als deutes deixats per Convergència, sinó que durant els vuit anys de mandat, va fer front al pagament de 15 M € en sentències jurídiques i crèdits.

Espuny també va reconèixer que al final de l’anterior legislatura, moment en el qual, tot i estar la seva formació al govern, no era regidor, ell hagués insistit perquè es paguessin les factures pendents de la residència amb l’1,6 M€ que es van deixar en caixa de remanent de tresoreria.

Des d’Entesa també es remeten a la gestió del govern convergent quan se’ls culpa de l’elevada despesa jurídica dels seus mandats, recordant, que els convergents havien cedit la gestió urbanística a l’empresa Efial, que encara costava més diners, recordant que ara s’hauran de pagar 750.000 € per una sentència sobre el Castell de Sant Jordi per la mala gestió dels governs anteriors al seu.

Espuny també va insistir novament amb la seva oposició a la subhasta de la parcel·la i l’edifici de la residència de la gent gran, demanant que aquest sigui un tema que es tracti en el recentment creat Consell d’Urbanisme, ja que continua mantenint que l’Ajuntament té suficient capacitat per pagar la residència sense dificultats.

El regidor d’Entesa també es va defensar de les crítiques que els acusen de no haver fet cap promoció d’habitatge durant els vuit anys de mandat i ara demanar que ho faci el govern actual. Segons Espuny la conjuntura econòmica i el mercat immobiliari del moment no ho feien viable.

Per últim Antonio Espuny va culpar a l’assessor de l’alcaldia de ser el responsable de la demanada per la parcel·la del sector 22b1, la qual ha estat retirada recentment i va reconèixer que van haver d’utilitzar una part dels diners no cobrats per fer front a actuacions i inversions necessàries com la compra del solar on actualment s’està ampliant el CAP.

Comparteix