“Blau de plata” és el primer poemari de la calera Anna Martí

Comparteix

Es tracta d’un recopilatori de 46 poemes que l’autora ha anat creant i que ara ha volgut recollir en aquest llibre.

La calera Anna Martí presentarà aquest cap de setmana la seva primera obra literària, el poemari “Blau de plata”. Altres artistes de la població com són Joan Rebull, Mercè Veguer i Vicenta Comes també han col·laborat amb les il·lustracions de l’obra. Anna Martí, autora del llibre, explica com va sorgir la idea.

L’acte de presentació serà dissabte a les 18.30h a l’antiga Confraria de Pescadors, estarà presentat per Àngel Martí, membre de l’Ateneu Calero com a entitat col·laboradora i tal com ja ha anunciat l’autora, una part dels beneficis recaptats aniran destinats a l’Associació Catalana de les Neurofibromatosis i Noemí Llambrich en farà una petita xerrada durant la presentació.

Comparteix