Derrota a casa dels Veterans davant la Rapitenca

Comparteix

Els caleros es van veure superats en un partit on van pagar molt cars els errors a les àrees.

El partit es va posar molt aviat en contra dels interessos pels caleros després d’encaixar dos gols durant els primers 15 minuts de partit. Amb aquest escenari, l’equip de Joan Pere Llambrich va assumir el domini del joc però els rapitencs es van saber defensar amb molt d’encert.

A la segona meitat la dinàmica es va mantenir i l’equip visitant va rubricar la seva victòria amb el 0 a 3 que ja seria el resultat definitiu. Joan Pere Llambrich es mostra decebut pels errors que va cometre l’equip en aquest partit.

L’equip calero es queda a la setena posició amb 20 punts, els mateixos que el Vinaròs, que serà el seu proper rival d’aquí a dues setmanes, ja que aquest cap de setmana els caleros tenen jornada de descans.

Comparteix