Comencen el preparatius del festival benèfic “La Cala pels Valents”

Comparteix

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar organitzarà un concert benèfic el proper 4 de maig que ha anomenat “La Cala pels Valents”, on tots els fons recaptats aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu en la lluita contra el càncer infantil.

La Plaça Nova serà l’escenari d’aquest festival inèdit fins ara a l’Ametlla de Mar. A banda de l’Escola Municipal de Música i tots els grups que aglutina, altres entitats del poble com la Banda de la Cala, la Xaranga Suquet Calero, la Batucada Kalakatà o la Coral Verge Candelera també hi prendran part amb les seves actuacions.

També hi haurà col·laboració a nivell d’hostaleria, ja que els bars Pica Pica i Mar Salada donaran de forma altruista una part de la seva facturació, i l’associació Dones Endavant, el Casal d’Avis i d’altres negocis del municipi també hi participaran de manera directa aportant productes que es vendran per recaptar diners per la causa. D’aquesta manera, qualsevol persona podrà col·laborar comprant qualsevol dels productes que es posaran a la venda, fent donacions en efectiu durant el festival o a través de la pàgina web de l’Hospital Sant Joan de Déu.

A banda de les actuacions dels grups locals també tindran el seu espai durant el concert, entre d’altres, Gessamí Caramés, cuinera però també ex-alumna de l’Escola de Música, i Cesc Freixas. Anna Vizcarro és la cap d’estudis de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar i una de les impulsores d’aquest concert.

El concert tindrà una durada aproximada de 4 hores, de 10h a 14h, i també comptarà amb l’ajuda d’un parell d’speakers que seran els encarregats de conduir la diversió i de convertir l’acte en una festa en favor del càncer infantil a la nostra població.

Comparteix