El Bàsquet l’Ametlla perd a la pròrroga amb el Claret i compleix el tràmit davant l’AD Torreforta B

Comparteix

L’equip calero va saldar així el doble compromís del cap de setmana amb una victòria i una derrota.

Al primer dels dos partits que l’equip calero havia de disputar la igualtat va regnar en tot moment davant un rival, el Claret de Valls, que es trobava amb un balanç idèntic a la classificació. Els locals es van apuntar el primer quart aconseguint un avantatge de set punts que els caleros van aconseguir reduir fins als quatre per arribar al descans amb un marcador de 34 a 30.

Al tercer període els vallencs es van mantenir per davant al marcador i es va arribar amb cinc punts de diferència al marcador. Els caleros van aconseguir posar-se per davant, els locals van respondre al darrer minut però una cistella en la darrera acció de Guillem Mayor portava el partit a la pròrroga. Tot i això, els locals van demostrar més encert en aquests cinc minuts extra i es van acabar imposant per 77 a 70. El màxim anotador de l’equip calero va ser Uriel Sánchez amb 15 punts. Aitor Gavilán, capità de l’equip, resumia així el partit.

Ja dissabte i tot i el desgast del dia anterior, l’equip no es va deixar sorprendre per un AD Torreforta B que encara no ha sumat cap victòria en el que va de temporada. Amb tot, el primer quart se’l van apuntar els tarragonins per 14 a 16, però a partir d’aquest moment els caleros es van posar les piles i ja no van fer cap concessió.

Al descans es va arribar amb el 40 a 32, i al tercer quart l’avantatge va pujar fins als 23 punts. Els últims deu minuts van ser de tràmit fins a assolir el 82 a 55 definitiu. Pol Aguado amb 27 punts va ser el màxim anotador del partit.

Els caleros són ara novens amb 11 victòries i 11 derrotes i dissabte vinent a les 16.30h rebran al Galetet al Club Bàsquet Montblanc, equip amb el que es troben empatats a la classificació.

Comparteix