El Mercat de segona mà torna a complir amb les expectatives

Comparteix

En aquesta segona edició es va aconseguir millorar l’experiència viscuda en la seva estrena.

A nivell de parades les xifres gairebé es van triplicar respecte a la primera edició, el bon temps que va lluir durant tota la jornada de diumenge també va ajudar a millorar l’afluència de públic i els negocis d’hostaleria propers al mercat també se’n van poder beneficiar.

Cal recordar, a més, que amb l’augment de parades també es va ampliar la ubicació d’aquestes pel passeig marítim a ponent del port per sobre del Club Nàutic. Així de satisfeta es mostrava Maria José Castellano, regidora de comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Un cop més, la iniciativa impulsada per l’associació l’Mar… va tornar a aconseguir generar una molt bona acollida al municipi fora de la temporada turística d’estiu.

Comparteix