El primer equip goleja al Roquetenc i ja és segon en solitari

Comparteix

Els caleros van sumar una nova victòria firmant una altra gran actuació col·lectiva i es van veure afavorits per la resta de resultats de la jornada.

Els caleros van tornar a demostrar que es troben en el millor moment de la temporada i que ara mateix són l’equip més en forma de la categoria. El partit a Roquetes era un dels més complicats dels que quedaven al calendari, però els gols de Jordi Llaó i Ivan Vidal van posar les coses molt de cara per a l’equip de Xavi Subirats. Tot i això, els locals van aconseguir retallar distàncies i arribar al descans amb l’1 a 2.

La incertesa al resultat a la segona meitat es va mantenir fins que a deu minuts pel final, Jordi Llaó va transformar un penal que deixava el partit vist per sentència, i ja en temps afegit arribaria el quart gol, obra de Marc Brull. Xavi Subirats, entrenador del primer equip, resumia així la victòria.

A diferència dels caleros, ni La Cava ni el Flix van aconseguir guanyar en aquesta jornada. Els caveros van perdre per 5 a 3 al camp del Santa Bàrbara i es queden a la quarta plaça, mentre que els de la Ribera d’Ebre es van veure sorpresos a casa pel Jesús i Maria B en un partit que va acabar amb empat a 4 i ara són tercers. El líder, l’Amposta, es troba a una victòria de proclamar-se campió. El proper rival del caleros a casa serà el Pinell, en un partit que es jugarà dissabte a les 17.00h.

Per la seva banda el filial es va quedar molt a prop d’endur-se la victòria davant La Cava B en un partit que van haver d’afrontar amb un jugador de camp sota pals per les baixes a la porteria. Tot i aquesta dificultat afegida, l’equip de Jordi Subirats va donar la cara davant un altre dels rivals de la part alta de la classificació.

Al descans es va arribar amb l’empat a zero, i ja a la segona els caveros s’avançarien al marcador però ràpidament Denís Margalef aconseguia el gol de l’empat. A falta de vint minuts pel final seria Sergi Soriano qui completava la remuntada pels caleros, però ja a la recta final i tot i jugar amb un jugador menys, un penal favorable als visitants acabaria significant el 2 a 2 definitiu. Jordi Subirats, entrenador del filial, resumia així el partit.

Els caleros continuen a la catorzena posició amb 23 punts i en la propera jornada visitaran el camp de La Galera, diumenge a les 17.00h.

Comparteix