Novetats en la renovació de les targetes d’aparcament al pàrquing Llibertat

Aparcament Llibertat
Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha obert aquesta setmana el procés de renovació de les targetes d’accés a l’aparcament en superfície Llibertat, les quals tindran un increment del cost i es limitaran exclusivament al pagament de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica.

La renovació de les targetes que permeten l’accés a l’aparcament en superfície Llibertat tindran novetats importants pels seus usuaris en el moment de la renovació, període que s’ha obert aquesta setmana i que haurà d’estar finalitzat el 2 de maig, moment en què comença el nou període de validesa.

Una de les novetats, serà l’increment del cost d’aquesta targeta, que passarà dels 10 € actuals als 15 €.

L’altra novetat serà, que a diferència del que s’havia fet fins ara, només podran accedir a renovar la targeta aquells usuaris que paguin a la població l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica, i no ho podran fer com fins ara, aquells que pagaven qualsevol altre impost a la població.

Aquesta decisió ha vingut motivada per l’alt nivell d’ocupació de les 60 places que ofereix l’espai i que suma a l’accés dels 1.600 usuaris amb targeta, els que accedeixen pagant les tarifes en vigència. Amb aquesta decisió, l’Ajuntament vol evitar la massificació i la saturació d’aquest espai, que ocupa amb molta facilitat totes les places disponibles sobretot en hores punta i, períodes de vacances. Eva del Amo és l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar.

Cal recordar que aquesta targeta permet l’aparcament sense pagar tarifes durant sis hores consecutives en temporada baixa i tres hores durant els mesos d’estiu, del 16 de juny al 15 de setembre.

Els interessats en la renovació, han de presentar el rebut del pagament de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica a l’oficina del pàrquing Escoles Velles.

Comparteix