Empat de mèrit dels Veterans al camp de l’Amposta

Comparteix

Els caleros es van emportar un punt del camp de l’Amposta, un dels rivals més difícils de la competició, en un partit amb alternatives i que va acabar amb empat a tres.

La igualtat va ser la nota dominant durant tota la primera meitat, encara que els ampostins van aconseguir posar-se per davant al marcador després que els caleros desaprofitessin diverses ocasions de gol. Però ben aviat Gerard Toribio marcaria l’empat a un, resultat amb el que s’arribaria al descans.

Als deu minuts de la segona meitat l’Amposta es va tornar a avançar amb el 2 a 1 però en aquest cas seria Julián qui tornaria a respondre amb l’empat a dos i ja a la recta final del partit, Gerard Toribio posava per davant a l’equip calero. La victòria semblava a l’abast però en temps afegit els locals van acabar igualant de nou el marcador. Joan Pere Llambrich, entrenador dels Veterans, destaca el partit de l’equip però que es van acabar escapant dos punts.

L’equip calero és ara sisè a la classificació amb 20 punts i aquest dissabte a les 18.15h rebrà a la Rapitenca, tercer classificat.

Comparteix