Quatre gimnastes de la rítmica calera competeixen a la 1a Fase de la Copa Catalana

Comparteix

El Pavelló Poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja va ser la seu el passat diumenge 7 d’abril de la 1a Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica dels Nivells 5 i 6, on hi van prendre part quatre gimnastes de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar.

Cal destacar que aquesta temporada les gimnastes estan competint en un nivell superior respecte a les temporades anteriors i amb nous aparells, fet que ha provocat que hagin de treballar elements nous i de més dificultat.

Tres de les quatre gimnastes van competir en la categoria Sènior Nivell 5. La millor classificada va ser Irene Gusils, que va ocupar la 28a posició, mentre que Diana Tomàs va acabar a la 42a i Cloe Gonzalvo a la 63a.

L’altra gimnasta calera que hi va prendre part va ser Leyre Farnós, en el seu cas a la categoria Infantil Nivell 5, aconseguint la 38a posició.

Comparteix