Victòria ajustada del Bàsquet l’Ametlla a la pista del Calafell

Els caleros es van endur la victòria de la pista davant un dels rivals de la zona baixa en un partit que només van veure perillar durant el tercer període.

L’equip calero era conscient que no podia fallar en aquest partit per seguir agafant distància amb les posicions de descens i es va apuntar el primer període per 15 a 23. L’anotació, però, va baixar al segon, encara que la diferència es va ampliar al descans fins al 24 a 35.

Però tal i com ja ha passat en altres partits durant aquesta temporada, els caleros es van mostrar molt irregulars durant el tercer quart i el Calafell ho va aprofitar per posar-se per davant al marcador amb el 43 a 42 amb el que s’iniciava l’últim període. Però aquesta vegada la reacció calera va arribar a temps per acabar emportant-se un important triomf per 56 a 61. El màxim anotador de l’equip va ser Pol Aguado amb 25 punts. Aitor Gavilán, capità de l’equip, resumia així el partit.

Amb aquesta victòria els caleros pugen fins a la vuitena posició de la classificació amb 10 victòries i 10 derrotes i el proper cap de setmana jugaran dos partits, ja que divendres a les 21.15h recuperaran el partit a la pista del Claret, desè classificat, dissabte a les 17.30h jugaran al Galetet davant l’AD Torreforta B, coer de la classificació.