Publicades les bases del 24è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Comparteix

L’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar organitza aquest concurs juntament amb l’Àrea de Turisme de Deltebre.

En aquesta edició el concurs comptarà amb un total de 15 premis dividits en set categories diferents: Deltebre i l’Ametlla de Mar, categories que tindran quatre premis cadascuna, Activitat Humana, que tindrà tres premis, Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia i Terres de l’Ebre.

Les categories Deltebre i l’Ametlla de Mar estaran dotades amb un primer premi de 400€, un segon de 250€, un tercer de 175€ i un premi local de 250€. La categoria Activitat Humana, patrocinada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Terres de l’Ebre, també tindrà la mateixa dotació pels tres primers premis, i la resta de categories tindran un únic premi de 300€.

La inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, independentment de la seva nacionalitat o residència habitual, ja sigui aficionada o professional, que faci arribar les seves fotografies a les Oficines de Turisme de l’Ametlla de Mar o Deltebre. A més, no s’admetran collages, muntatges, fotografies pintades, viratges fotogràfics, fotografies manipulades ni fotografies HDR. Les fotografies han de ser reals, no s’admeten en cap cas les generades per softwares d’intel·ligència artificial. Dami Llaó, gerent de l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, explica algunes de les novetats d’aquesta edició.

Es podran presentar un màxim de quatre fotografies per cada persona participant, que es podran presentar a qualsevol de les categories. Es podrà presentar més d’una fotografia a la mateixa categoria, però no es podrà presentar la mateixa fotografia a més d’una categoria.

Comparteix