Jornada esportiva en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física i del Dia de l’Educació Física al carrer

Comparteix

L’Escola Sant Jordi i l’Institut Candelera han organitzat per aquest dijous, juntament amb la Comissió Esportiva de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, una jornada esportiva al CEM La Cala dins del marc del Pla Educatiu d’Entorn.

Els alumnes de sisè de primària de l’Escola Sant Jordi i els de primer i segon d’ESO de l’Institut Candelera es desplaçaran fins al CEM La Cala per celebrar una jornada multiesportiva amb la col·laboració d’alguns dels monitors del CEM. Núria Llambrich, responsable d’Educació Física de l’Institut Candelera, explica els objectius d’aquesta jornada.

Aquesta activitat, que s’havia de celebrar el passat dimarts però que es va haver d’ajornar pel vent, s’enquadra dins del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es va celebrar el passat dissabte 6 d’abril, i del Dia de l’Educació Física al carrer, que es celebrarà el 17 d’abril. Imma Sebastià, responsable d’Educació Física de l’Escola Sant Jordi, explica algunes de les activitats que hi ha programades durant la jornada.

Cal recordar també que els dos centres educatius de l’Ametlla de Mar ja van participar de forma activa a la Caminada Popular que es va dur a terme el passat divendres dia 5 d’abril i que va recórrer tota la façana marítima del municipi, en una activitat coordinada per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar i amb la col·laboració del CAP l’Ametlla.

Comparteix