Victòria del juvenil al camp del Gandesa per mantenir la cinquena posició

Comparteix

Aquest resultat deixa l’equip a la cinquena plaça, sense opcions ja d’atrapar ni al Batea ni a l’Ascó, però amb només un punt de marge sobre la Rapitenca.

L’últim dels partits fora de casa es va saldar amb una victòria pels nois d’Àlex Gómez. El Gandesa va aconseguir avançar-se al marcador al quart d’hora de joc però les dianes d’Erik Borràs, Iker Riu i Jahvè Moreso van posar les coses de cara pels caleros.

A la segona meitat els locals, a falta de mitja hora, van retallar distàncies però l’equip calero va saber gestionar l’avantatge i ja al tram final del partit acabaria marcant, de nou gràcies a Jahvè Moreso, el 2 a 4 definitiu.

Aquest proper divendres a les 20h jugaran el darrer partit a casa davant d’un Tortosa Ebre B que ja és campió de lliga.

El cadet, per la seva part, va guanyar per 9 a 0 al Flix en un partit sense història. Al descans ja es va arribar amb un marcador de 7 a 0 i els caleros van marcar dos gols més a la segona meitat. Els golejadors van ser Unai Iruela, que va marcar tres gols, Anwar El Bai, que en va fer dos, Joel Solé, Sergi César, Marc Vila i Àlex Puell.

Els caleros són ara novens a la classificació amb 23 punts i el proper dissabte a les 9.30h jugaran al camp del Jesús Catalònia, dotzè classificat.

L’infantil, que ja es troba disputant la Copa Primavera, va guanyar a l’Amposta D per 0 a 2. Un gol d’Adrià Reixach a la primera meitat i un altre de Saad Zinbi van decantar el partit a favor dels caleros, que sumen dos victòries en dos partits i en la propera jornada es podrien col·locar com a líders del grup si guanyen a casa al Miami. El partit es jugarà dissabte a les 10.30h.

Ja en futbol 7, l’aleví A va perdre amb l’Amposta B per 3 a 7. Els visitants es van avançar als primers minuts però just abans del descans Jan Jorba anotava l’empat. Al tercer quart Mehdi El Bouzidi tornava a igualar el marcador poc després d’un altre gol dels ampostins, però no va ser suficient perquè els visitants marcarien dos gols més abans que Youness Al Kadiri anotés el 3 a 4. Però als darrers 15 minuts els ampostins van ser més efectius i van sentenciar el partit amb tres gols més.

Els caleros baixen ara a la tretzena posició i en la propera jornada jugaran al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre, dissabte a les 10h.

L’aleví B no va poder oposar resistència davant d’un Tortosa Ebre B que es va imposar per 0 a 11 i el proper dissabte a les 15.45h jugaran al camp del Jesús i Maria, segon classificat.

Per últim en futbol escolar, el benjamí Dorades va guanyar al Camarles per 11 a 1, el benjamí Llobarrets es va imposar al Tortosa Ebre per 3 a 1, el prebenjamí Seitonillos també va guanyar al Tortosa Ebre, en el seu cas per 7 a 5, i el prebenjamí Llucets va perdre per 4 a 1 amb el Jesús i Maria.

Comparteix