Xavi Subirats no continuarà com a tècnic del primer equip la temporada vinent

Comparteix

Després d’arribar a un acord amb la junta directiva, l’entrenador deixarà el càrrec al final d’aquesta temporada independentment de la posició final en que acabi l’equip.

El mateix Xavi ha manifestat que es tracta d’una decisió consensuada en busca d’un canvi de cicle, tant a nivell personal com a nivell de club. Subirats va arribar al club la temporada 2020-21, quan es va fer càrrec del filial, i en les tres darreres campanyes ha dirigit al primer equip. Aquestes eren les paraules de Xavi Subirats respecte a la decisió presa.

El resultats durant aquests quatre anys han estat notables, ja que en la seva primera temporada, tot i que la competició a la Quarta Catalana només va tenir sis jornades a causa de la pandèmia, va col·locar l’equip filial a la tercera posició.

Ja al capdavant del primer equip, va finalitzar el curs 2021-22 a la sisena posició amb 49 punts,  va millorar aquest registre la temporada passada acabant a la tercera plaça amb 58, i en la que serà la seva tercer i últim any l’equip aspira a acabar la competició en segona posició.

A banda d’això, durant la seva etapa s’han confeccionat planters amb el màxim nombre possible de jugadors de la població, sense que aquest fet restés competitivitat a l’equip, aconseguint durant els dos anys anteriors derrotar a equips que acabarien com a campions com el Jesús Catalònia o el Gandesa.

Comparteix