L’Ametlla de Mar, entre els municipis de les Terres de l’Ebre amb més immigració externa

Comparteix

L’estudi publicat per l’Idescat sobre els moviments migratoris durant l’any 2022 situa l’Ametlla de Mar com un dels municipis de les Terres de l’Ebre amb major arribada de migrants durant aquest període.

A nivell global, les Terres de l’Ebre va registrar un saldo positiu de 3.751 persones, que van establir la seva nova residència de forma temporal o permanent al territori. I entre els municipis amb major arribada de migrants es troba l’Ametlla de Mar amb un total de 285 persones, sent la quarta població de les Terres de l’Ebre en aquest registre, només per darrere de Tortosa, Amposta i La Ràpita.

Aquestes 285 persones nouvingudes durant l’any 2022 i es divideixen en subgrups segons la seva procedència. Més de la meitat d’elles provenien de països de la Unió Europea (77) o de països de l’Àfrica (74), mentre que la resta van arribar des de la resta d’Europa (52), Amèrica (42), Àsia (13) i una petita part (27) de la qual no en consten dades de procedència.

Cal afegir també que el saldo migratori de l’Ametlla de Mar l’any 2022, que posa en conjunt les xifres d’immigració i emigració durant aquest període, va ser de 141 persones, sent la setena població de les Terres de l’Ebre amb un saldo superior.

Comparteix