Finalitzada la diagnosi de salut comunitària per l’equip de Salut en Xarxa la Cala

Comparteix

Aquest dimecres es durà a terme una sessió de retorn per donar a conèixer la situació actual de salut i benestar del municipi.

L’estudi es va iniciar l’any passat i ara ja s’ha pogut recopilar tota la informació necessària per extreure’n tots els resultats, que es donaran a conèixer aquest dimecres en una sessió de retorn a càrrec de l’equip de professionals del CAP i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

L’objectiu d’aquesta sessió serà consensuar els principals reptes i actuacions necessàries per assolir un municipi el més saludable possible. Cal recordar que aquest estudi ha analitzat des de totes les vessants possibles l’estil de vida, les relacions socials, l’accés als serveis essencials de tota la població i els actius i recursos amb què compta el municipi a nivell de salut. Núria Manchó, directora del CAP, fa una crida a tota la població per tal que assisteixi a la sessió de retorn.

La sessió començarà a les 17h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix