El primer equip supera al Masdenverge i manté el pols per la segona posició

Comparteix

Amb aquesta victòria continua igualat a punts amb La Cava i el Flix.

L’equip calero només va necessitar sis minuts per obrir el marcador gràcies al gol de Jordi Llaó, però després no va ser capaç d’ampliar les diferències durant la primera meitat tot i tenir ocasions davant un rival que, això si, es va saber defensar amb prou encert.

A la segona meitat el ritme va baixar, tot i que el Masdenverge continuava dedicant-se a defensar i pràcticament no trepitjava l’àrea local. Els caleros tampoc van trobar l’encert per acabar sentenciant el partit, en gran part per culpa de la gran actuació del porter visitant i perquè la millor de les ocasions es va estavellar al pal. Xavi Subirats és l’entrenador del primer equip.

La Cava i el Flix també van guanyar i d’aquesta manera es manté el triple empat, ara a 49 punts, a la segona posició. La gran sorpresa va ser la primera derrota de la temporada de l’Amposta al camp del Jesús i Maria B. Tot i així, els ampostins continuen amb un avantatge de 14 punts. El proper partit pels caleros serà dissabte a les 16.30h al camp del Roquetenc, setè classificat.

Per la seva banda, el filial va firmar una bona actuació al camp del líder, l’Amposta B, però un gol local al minut 18 de la primera meitat va acabar sent suficient perquè els del Montsià s’emportessin la victòria. Tot i disposar de només 13 efectius, els caleros van tornar a demostrar que son capaços de competir davant qualsevol equip de la categoria i van fer mèrits suficients per aconseguir, com a mínim, l’empat. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

La derrota manté al filial a la catorzena posició amb 22 punts abans de rebre en la propera jornada a La Cava B, vuitè classificat, dissabte a les 16h.

Comparteix