L’ocupació turística registra unes xifres excel·lents durant la Setmana Santa

Comparteix

L’ocupació turística a l’Ametlla de Mar durant la Setmana Santa es va quedar a prop del ple amb uns registres que van complir les previsions i que es confirmen com un bon indicatiu de cara a la temporada d’estiu.

Tot i la inestabilitat meteorològica que va regnar a gairebé tota Catalunya durant els dies festius, les reserves d’última hora van tornar a marcar les diferències en un període estacional tan singular com és la Setmana Santa.

L’ocupació als hotels de la població es va enfilar fins al 95%, fregant el ple, mentre que els càmpings van registrar un 90% d’ocupació i les immobiliàries van acabar llogant un 85% de la seva oferta total, que cal recordar que era més reduïda ja que alguns propietaris no signen lloguers durant aquests dies festius.

Tal com marca la tendència d’anys anteriors i ja superada la pandèmia, el turista nacional va tornar a regnar per damunt de l’estranger a l’Ametlla de Mar, i les visites a diferents punts propers d’interès com el Delta de l’Ebre o les excursions pel GR-92 també van repetir com les activitats estrella a realitzar. Maria José Castellano és la regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

D’aquesta manera s’ha tancat un preludi més que prometedor de cara a la nova temporada d’estiu pel que fa a l’àmbit turístic a l’Ametlla de Mar.

Comparteix