L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, obligat per la Junta Electoral de Zona a retirar la simbologia partidista

Comparteix

El consistori té un termini de 24 hores per retirar els símbols després de la denúncia presentada per l’associació Impulso Ciudadano.

Es tracta d’una de les primeres resolucions de la Junta Electoral en aquesta matèria, i obliga al consistori a retirar els dos símbols de la façana de l’Ajuntament, el de l’Oficina de Turisme, el de la rotonda de l’entrada a població i el del dipòsit d’aigua situat a l’Avinguda Hispano-Italiana.

A més, la Junta Electoral de Zona ha advertit a l’Ajuntament per tal que no col·loqui cap altre símbol al lloc dels que ha de retirar. No es tracta d’un fet nou, ja que en comicis anteriors el consistori ja s’havia vist obligat a retirar tota aquesta simbologia per complir amb la neutralitat política durant el període electoral. Eva del Amo és l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar.

L’alcaldessa ja ha deixat clar que, després de les eleccions del 12 de maig, tots els símbols seran reposats.

Comparteix