L’Associació Dones Endavant de l’Ametlla de Mar organitza una nova edició del seu berenar anual

Comparteix

A banda del berenar, que començarà a partir de les 17.30h, també es farà l’entrega dels habituals detalls per part de l’associació, la rifa i el ball a càrrec del “Duo Alícia”.

L’Associació Dones Endavant de l’Ametlla de Mar celebrarà aquest dissabte una nova edició del seu berenar anual a la SCER. D’entre totes les activitats organitzades per l’associació, aquesta és una de les més assenyalades dins del calendari i que compta amb la col·laboració i participació de més integrants del col·lectiu, tot i que aquest any s’ha hagut d’endarrerir la data per indisponiblitat del local, ja que en anteriors edicions s’ha celebrat més a prop del dia 8 de març. Cinta Garcia és la presidenta de les Dones Endavant. “…”.

TALL CINTA GARCIA

A més del berenar, des de l’associació ja s’està organitzant la propera activitat, que serà el viatge a Girona en motiu del Temps de Flors pel proper 16 de maig.

Comparteix