Tot a punt per a la 31a Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest divendres s’inaugura la 31a edició de la Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar, la qual, s’allargarà fins a la tarda de diumenge.

Seguint la tradició, el primer dels esdeveniments de l’agenda primaveral del municipi serà l’arribada de la Fira Alternativa, coincidint amb el cap de setmana del Diumenge de Rams, amb una gran diversitat de productes artesanals, de quilòmetre zero i de proximitat que s’exposaran, aquest any, a la zona del parc del Bon Repòs.

La Fira Alternativa compta amb una gran afluència de públic i és una de les més importants del territori. Aquest any de nou es donaran cita prop d’un centenar de paradistes de roba, alimentació, bijuteria, cosmètica, joguines o art, entre altres productes com l’alimentació, tots ells amb un denominador comú: l’elaboració amb productes naturals, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient o utilitzant tècniques artesanals. A més, la barra dels Quintos i Quintes del 2004 també estarà present a la Fira.

Aquest any la gran novetat és el canvi d’ubicació de la Fira, que s’instal·larà al voltant de tot el parc del Bon Repòs, ocupant la zona central i les dues voreres, les de l’Av. Batlle Josep Pijoan i la de carrer Pau Casals.

Per complementar la Fira, hi ha moltes activitats i actuacions programades tant pel divendres com per a tot el cap de setmana. La inauguració oficial serà a les 17 h, a les 18 h hi haurà un espectacle de malabars amb ganivets i ja a les 20 h es durà a terme l’espectacle de foc nocturn.

Dissabte al matí hi haurà dues cercaviles itinerants, “Per tot lo alt” i “Bojos equilibris”, a les 11 i a les 13 h, i a les 12 h actuarà la Xaranga Suquet Calero. Ja en sessió de tarda, a les 19 h arribarà l’actuació de la Batucada Kalakatà, a les 20 h actuarà “Vicent, el geni vident” i a les 21 h hi haurà un nou espectacle de foc nocturn.

I finalment, diumenge al matí hi haurà novament dues cercaviles itinerants, “El Pallasso pil pil” i “Bojos equilibris”, a les 12 i a les 13.30 h, però primer actuarà la Colla Gegantera, a les 11 h. A les 18 h es celebrarà la darrera de les cercaviles itinerants, a les 19.30 h l’últim dels espectacles de foc nocturn i la cloenda de la Fira serà a les 20 h.

Comparteix