El Bàsquet l’Ametlla no dóna opcions a El Carme

Comparteix

L’equip calero va firmar un altre gran partit al Galetet, guanyant per 20 punts de diferència a un altre dels equips de la zona alta de la classificació.

Els caleros van anar per davant al marcador durant tot el partit i poc a poc van anar eixamplant les diferències en un partit que s’esperava molt més complicat davant un rival que arribava al Galetet com a segon classificat. El primer quart va acabar amb un parcial de 24 a 21 i al descans es va arribar amb el 47 a 39.

Conscients del potencial del rival i a diferència d’altres partits, l’equip calero no va badar al tercer quart i va obtenir una diferència de 12 punts de cara als darrers deu minuts amb el 68 a 56. I ja a la recta final, es va evitar qualsevol reacció dels visitants amb un darrer quart on la diferència va arribar a ser de 30 punts, tot i que la relaxació final va deixar el marcador en 90 a 70. El màxim anotador del partit va ser Aitor Gavilán amb 27 punts. Santi Duque, president i jugador, valora el bon moment de forma que travessa l’equip.

Amb la victòria els caleros segueixen a la desena posició però retallant distàncies amb els primers classificats. La competició, ara no es reprendrà fins després de la Setmana Santa, i el següent compromís serà la visita al Calafell, dotzè classificat.

Comparteix