Derrota per la mínima dels Veterans davant del líder

Comparteix

Els caleros van donar la cara davant del líder, l’Alcanar, però van acabar perdent per 0 a 1.

Un solitari gol a la primera meitat després d’una concessió de la defensa calera va acabar sent suficient perquè els visitants s’emportessin els tres punts. Tot i el bon partit dels del Joan Pere Llambrich, gairebé no hi van haver ocasions de gol a cap de les dos àrees, però l’Alcanar va saber gestionar amb molt d’encert l’avantatge aconseguit.

A la segona meitat els caleros van intentar ser més ofensius però es van trobar al davant amb un rival que va demostrar perquè es troba al capdavant de la classificació. Joan Pere Llambrich, tot i la derrota, va acabar satisfet amb el rendiment de l’equip.

L’equip calero es queda a la setena posició amb 16 punts. Ara la competició s’atura per Setmana Santa, però aquest dissabte a les 17h es recuperarà el partit davant del Santa Bàrbara.

Comparteix