L’Escola Sant Jordi, guardonada als Premis FIET

Comparteix

Amb el projecte Storytelling Robots, el centre ha aconseguit el segon premi del Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia.

Aquest projecte, presentat per la professora Elena Vercher i l’alumne Pere Quintana però realitzat per tot el curs de sisè, s’ha desenvolupat entre l’Escola Sant Jordi, l’Institut Roquetes i la Universitat Rovira i Virgili en el marc dels Ajuts Pont de la URV. El treball s’ha centrat en l’ús de l’explicació de contes i l’aplicació de la robòtica i els llibres il·lustrats per millorar la competència lingüística dels alumnes en català, castellà, francès i anglès.

Utilitzant la plataforma de disseny Canva, l’Elena i el Pere han creat el butai, un teatre de paper, per a la presentació del conte il·lustrat.

El concurs ha volgut reconèixer els projectes dels centres educatius que, aplicant les tecnologies digitals (TD), hagin assolit projectes d’èxit o que hagin implicat processos de transformació en els centres i analitzar l’impacte de les TD en l’educació a l’era de la Intel·ligència Artificial, en base a les evidències recollides des de la realitat dels diferents escenaris i nivells educatius.

D’aquesta manera, el centre ha aconseguit el segon premi, amb una dotació econòmica de 250€.

Comparteix