Resultats positius de la natació calera a les primeres competicions dels Jocs Esportius Escolars

Comparteix

Fins ara s’han disputat dues competicions dels Jocs Esportius Escolars, la primera a Tortosa el 17 de febrer, i la segona a les instal·lacions del CEM La Cala el 2 de març.

La secció de natació de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ja ha disputat les dos primeres competicions dels Jocs Esportius Escolars, aconseguint uns resultats molt positius. La competició que es disputarà a Tortosa el proper 27 d’abril serà la que dicti sentència, però Griselda Gaseni confia en aconseguir podis en gairebé totes les categories, un objectiu que ja s’ha assolit en temporades anteriors.

Tot i la dificultat afegida que ha aparegut aquest any amb la unificació en competició de nadadors escolars i federats, els 30 nedadors de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar han aconseguit fins ara uns resultats excel·lents, fins al punt que tots ells han millorat les seves marques personals.

Comparteix