Protecció contra incendis a les urbanitzacions caleres

Comparteix

La important sequera que pateix el país, fa que les zones arbrades properes a les urbanitzacions siguin un perill pels ciutadans d’aquests nuclis habitats. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha començat a treballar en un Pla de Protecció contra incendis.

De moment s’ha començat a treballar sobre el terreny amb el Grup d’Actuacions Forestals (GRAF) dels Bombers de la Generalitat per tal de comprovar la situació i l’estat de les masses vegetals i veure quines són les prioritats a seguir.

Després de les primeres comprovacions, s’ha determinat la necessitat de posar en marxa una sèrie d’actuacions urgents i la redacció de la documentació necessària de prevenció, de moment a les zones urbanitzades de Calafat, Sant Jordi i Tres Cales, que són les més habitades del municipi.

Posteriorment a aquestes primeres accions, l’Ajuntament convocarà una roda de reunions amb els veïns de les urbanitzacions per informar-los de la situació i posar-los al dia de les necessitats, i informar-los de com han d’actuar en cas d’incendi. Ana Aragon és la regidora de governació de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Cal recordar que l’Ajuntament ha posat en marxa recentment l’Agrupació Local de Protecció Civil, la qual compta de moment amb nou integrants. Tots aquells que vulguin formar-hi part, poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Comparteix