El PSC qualifica d’aposta de futur el pressupost aprovat per aquest 2024

Comparteix

El Grup Municipal del PSC a L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va defensar el pressupost aprovat la setmana passada, assegurant que tot i les dificultats generades per les càrregues dels préstecs sol·licitats l’any passar per l’anterior equip de govern, destinarà més d’1,8 M € a inversions.

El PSC també va qüestionar durant el programa Portaveus de la Cala RTV, que l’anterior govern suportés tot el pressupost a la possibilitat de vendre una parcel·la del sector 22b1 i als 2 M€ que s’havien d’ingressar, afirmant que aquests no cobrien totes les despeses que l’anterior govern va dir que s’havien de finançar i els culpen d’haver estirat més el braç que la màniga, de tenir control de la despesa corrent i de no fer cas a la lletra petita dels préstecs.

Pels socialistes, el pressupost aprovat és una aposta de futur amb una inversió que duplica en un any la que va fer l’anterior govern en els primers quatre anys de mandat i que no veu problema en si s’ha de modificar el pressupost al llarg de l’any, com ja van fer en l’anterior exercici d’ERC i Entesa.

El regidor socialista Xavier de la Fuente també va voler sortir al pas de les crítiques per la possible subhasta de la residència i de la possibilitat de generar recursos a partir de 2035, argumentant que les solucions són necessàries ara i no el 2035.

Des del Grup Municipal del PSC també es va qualificar de mentida l’afirmació d’ERC amb relació a l’increment del sou de l’equip de govern i van qualificar de greu que tot i les explicacions donades que desmentien aquestes afirmacions, el portaveu republicà mantingués el seu argument.

La posició de l’anterior govern format per ERC i Entesa respecte al pont no construït a Tres Cales va ser un altre dels temes recurrents qüestionant les diferents versions donades davant dels magistrats durant l’interrogatori de la demanda interposada per la constructora per haver-los aturat l’obra, fet aquest últim negat per l’anterior govern, tot i que l’Audiència Provincial ha obligat l’Ajuntament a indemnitzar amb 240.000 € a la constructora. Finalment, els socialistes van recordar que continuen treballant per millorar la seguretat ciutadana i van anunciar la convocatòria de la Junta Local de Seguretat per a dijous dia 21 de març amb la participació de totes les forces de seguretat.

Comparteix