Els Veterans es deixen dos punts al camp de l’Aldeana

Comparteix

L’equip calero no va poder passar de l’empat a dos en la seva visita a l’Aldea en un partit on van oferir la seva cara més irregular.

Tot i no fer una bona primera meitat, un gol de Sergi Quintana feia que l’equip arribés amb avantatge al descans. La imatge no va millorar a la segona meitat, però tot i això el 0 a 2 hagués pogut arribar en un altre remat de Sergi Quintana que es va estavellar al travesser.

Però del possible 0 a 2 es va passar, primer a l’empat a u i després al 2 a 1, ja que el locals van ser capaços de capgirar el resultat en poc més de cinc minuts. Quedava temps encara per donar la volta a la situació i els caleros ho van aconseguir, ja en temps afegit gràcies a un penal que va convertir Marc Castillo. Joan Pere Llambrich lamenta l’oportunitat perduda davant un rival a priori inferior.

Ara els caleros cauen a la setena posició i s’allunyen una mica més del grup capdavanter. A més, aquest diumenge a les 17h tindran una prova de foc rebent l’Alcanar, líder de la lliga.

Comparteix