El Sotsinspector Josep Baiges, nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Ametlla de Mar

Comparteix

El nou cap, de 54 anys i nascut a Tortosa, va entrar al cos de Mossos d’Esquadra l’any 1998 en l’onzena promoció.

El Sotsinspector Josep Baiges i Ponce va ser presentat el passat divendres com a nou cap de la comissaria de districte de l’Ametlla de Mar de la Policia de La Generalitat-Mossos d’Esquadra.

La presentació va tenir lloc a la comissaria de l’Ametlla de Mar amb l’assistència del Delegat de Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo, el director dels serveis d’Interior, Joan Juan, alcaldes de les localitats a les que dóna servei aquesta comissaria de districte, així com comandaments i membres de la Regió Policial Terres de l’Ebre encapçalats pel seu cap l’intendent Joan Carles de la Monja.

En la seva trajectòria professional, Baiges ha estat destinat a diferents localitats com Solsona, Vic i Tortosa, on ha efectuat tasques majoritàriament dintre de l’àmbit de la seguretat ciutadana.

En el transcurs de l’acte, el sotsinspector va agrair a la direcció del cos la confiança dipositada en la seva persona i va destacar que es tracta d’un nou repte professional que afronta amb la confiança de comptar amb un bon equip de dones i homes al servei de la ciutadania.

Comparteix