El primer equip suma la quarta victòria consecutiva i retalla distàncies amb la segona plaça

Comparteix

L’equip calero no es va deixar sorprendre per l’Alcanar i va sumar un triomf que el continua acostant a la segona posició gràcies a la derrota de La Cava.

Els caleros, conscients del bon moment de joc i resultats amb què arribava el seu rival, van anar per feina i van encarrilar el partit durant la primera mitja hora gràcies als gols d’Enric Salas i Ivan Vidal, en una primera meitat on hi van haver oportunitats suficients per haver ampliat encara més el marcador.

Després del descans l’equip calero va saber controlar l’empenta d’un rival que va buscar tornar a entrar al partit, fins i tot desaprofitant un penal que va aturar l’Erik. Tot i això, ho va acabar fent gràcies a un gol quan quedaven poc més de cinc minuts pel final, però el 2 a 1 ja va ser el resultat definitiu. Xavi Subirats, entrenador del primer equip, analitzava així la victòria.

Cap dels equips de la zona alta va fallar aquesta jornada, a excepció de La Cava, que va perdre al camp d’un Amposta que té el títol de lliga pràcticament a la butxaca amb aquesta victòria. Els caleros continuen a la cinquena posició, però pujarien fins a tercera en cas de guanyar el partit ajornat a Camarles i es quedarien a només dos punts de l’equip cavero. El proper rival serà el Santa Bàrbara, setè classificat, en un partit que es jugarà dissabte a les 16h al Camp de La Cala.

Comparteix