La Coral Verge Candelera busca nous integrants

Comparteix

El grup enceta un any 2024 amb molts projectes nous, i és per això que fa una crida per incorporar nous components al grup.

Aquesta entitat és una de les més emblemàtiques i carismàtiques de la població, i per aquest fet resulta indispensable que es mantingui un volum de cantants suficient per dur a terme totes les actuacions, a més d’incorporar noves activitats que es volen impulsar des del grup.

Entre les novetats en destaquen els diferents canvis en el repertori, que s’han anat introduint durant els darrers anys, amb més cançons de gòspel i jazz, molt més diverses, properes i atractives per al públic més jove.

El fet d’entrar a formar part de l’Escola Municipal de Música també ha suposat un bon impuls per la Coral, ja que qualsevol alumne pot passar a formar part també del grup, però la seva directora, Marta Fernàndez, vol anar més enllà fent una crida a tot el municipi.

L’únic requisit per incorporar-se a la Coral, tal com destaca la seva directora, és assistir a qualsevol dels assajos, ser un mateix i començar a fluir dins del col·lectiu.

Comparteix