L’Ametlla de Mar és el segon municipi de les Terres de l’Ebre on es construeixen i rehabiliten més habitatges

Comparteix

Aquestes són les dades que recull l’últim estudi del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

L’estudi també detalla que les xifres de construcció han baixat respecte a l’any 2022 a tota la demarcació en metres quadrats construïts, expedients visats i habitatges projectats. Pel que fa a la superfície visada, és el tercer any consecutiu en que la xifra disminueix, tot i que s’assembla molt a la que es va registrar just abans de la pandèmia.

L’Ametlla de Mar és el segon municipi amb més superfície visada, només per darrere de Deltebre, i per davant de poblacions com Tortosa o Santa Bàrbara. En l’apartat de superfície de rehabilitació visada, Tortosa encapçala aquest registre, just per davant de l’Ametlla de Mar. El municipi calero també ocupa el segon lloc en xifres d’obres noves, només per darrere de Deltebre.

En el còmput global de les Terres de l’Ebre, l’Ametlla de Mar es el municipi amb major percentatge de superfície d’habitatge amb més d’un 18%, per davant de Tortosa amb un 7,95%, Tivissa amb un 5,82% i Deltebre amb un 5,09%.

Comparteix