El Bàsquet l’Ametlla tanca el cap de setmana amb una victòria i una derrota

Comparteix

El Club Bàsquet l’Ametlla es va imposar el passat dissabte al Constantí Green per 78 a 66, però no va poder repetir victòria davant del Vila-seca Wavesos, amb qui van perdre per 69 a 87.

L’equip havia d’afrontar novament dos partits en poc més de 24 hores, aquesta vegada tots dos al Galetet. Dissabte el rival era el Constantí Green, que arribava situat a la segona posició. Els caleros van fer un molt bon primer quart aconseguint un avantatge de deu punts, però al descans la diferència va quedar reduïda als cinc.

Al tercer quart els tarragonins van aconseguir capgirar definitivament el marcador i deixar-lo en un 53 a 56 abans de l’últim quart. Però als darrers deu minuts els caleros van tornar a mostrar la seva millor versió amb un parcial de 25 a 10 que deixava el resultat final en un 78 a 66. Pol Aguado i Aitor Gavilán van anotar 31 i 19 punts respectivament.

Ja diumenge, el rival era el Vila-seca Wavesos, un altre dels equips de la zona alta de la classificació. Els caleros van tornar a començar bé, apuntant-se el primer quart per 21 a 19 però a partir del segon els tarragonins es van posar per davant al marcador i van anar eixamplant les diferències. Al descans es va arribar amb un 39 a 44, però ja al tercer quart el 57 a 67 posava les coses molt complicades als caleros, que van acabar caient per 18 punts de diferència, 69 a 87. Pol Aguado va repetir com a màxim anotador de l’equip amb 24 punts. Aitor Gavilán, capità de l’equip, fa un balanç dels dos partits.

Amb aquest balanç l’equip calero es col·loca a la vuitena posició amb vuit victòries i deu derrotes, i el proper divendres a les 21.15h jugarà a la pista del Claret, equip que actualment ocupa la setena plaça.

Comparteix