Segueixen els treballs de millora de la xarxa elèctrica a la zona del Galetet

Comparteix

L’empresa E-distribución instal·larà aquest dimarts a la tarda un grup electrogen a la plaça del Mercat Municipal amb l’objectiu de mantenir el servei als usuaris de la zona mentre es porta a terme la connexió a la xarxa elèctrica de les línies soterrades recentment.

Aquests són treballs previs a la retirada del cablejat aeri i tres torres elèctriques metàl·liques de la zona del Mercat Municipal. També s’ha d’enderrocar la construcció obra que albergava antigament la infraestructura elèctrica a la Baixada del Cisterner i que després de soterrar la infraestructura, es va buidar i va quedar en desús.

Ara fa unes setmanes van cloure els treballs de soterrament de la línia que creua la plaça, la qual millorarà de manera directa el servei a 2.000 clients i de manera indirecta, el bon funcionament de la xarxa a tot el municipi.

Comparteix