Remuntada del juvenil al camp del Jesús Catalònia

Comparteix

L’equip juvenil de l’Ametlla de Mar va aconseguir una victòria molt treballada després de capgirar un 3 a 1 advers.

Els nois d’Àlex Gómez havien de refer-se de la derrota de la passada jornada però molt aviat es van veure per darrere al marcador. Tot i això Àlex Estrada feia l’empat a un, però el Jesús Catalònia marcaria dos gols més abans de la mitja hora. Encara hi hauria temps, però, per a que Jahvè Moreso marqués el 3 a 2 just abans del descans.

L’equip calero havia de reaccionar i així ho va fer a la segona part gràcies a un altre gol d’Àlex Estrada i al de Roger Pitarque, que posava el 3 a 4 que ja seria el resultat definitiu. Àlex Gómez resumia així el partit.

La resta de resultats de la jornada deixen l’equip a la cinquena posició amb 30 punts, els mateixos que el Batea i tres menys que l’Ascó. En la propera jornada el seu rival serà el Jesús i Maria, cuer a la classificació.

El cadet, per la seva banda, va perdre per 6 a 0 al camp de la Rapitenca B i es queda a l’onzena posició amb 16 punts. A la propera jornada jugaran a casa davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B, setè classificat.

L’infantil havia de jugar a casa amb el Campredó però el partit es va ajornar i el proper cap de setmana visitarà al Tortosa Ebre D.

Ja en futbol 7, l’aleví A no va poder sumar la tercera victòria consecutiva davant un dels rivals de la zona alta com el Jesús Catalònia. Al primer quart els visitants es van avançar amb el 0 a 2 i no va ser fins al tercer quan Mehdi El Bouzidi aconseguia retallar diferències, però aquest 1 a 2 ja seria el marcador definitiu. Hector Benaiges és l’entrenador de l’aleví A.

Dotzena posició pels caleros amb 11 punts abans de visitar a La Senia, onzè classificat, en la propera jornada.

Tampoc va poder guanyar l’aleví B, que es va veure superar pel Móra la Nova en un partit que va acabar amb un resultat de 0 a 11 i continua a la cua de la classificació. El seu proper rival serà el Perelló.

Per últim en futbol escolar, el benjamí Dorades va guanyar al Campredó per 1 a 7, el benjamí Llobarrets va perdre per 2 a 7 amb el Remolins-Bítem, el prebenjamí Seitonillos no va disputar el seu partit davant l’Ascó i el prebenjamí Llucets va caure per 2 a 6 amb el Jesús Catalònia.

Comparteix