Èxit de participació en un Carnestoltes amb gran diversitat de disfresses i ple de diversió

Comparteix

L’Ametlla de Mar va tancar un Carnestoltes amb molta festa i una afluència de públic molt destacable durant la festa dels anys 80 de divendres i les rues sènior i infantil del cap de setmana.

Els carrers de l’Ametlla de Mar van ser envaïts per les disfresses i la festa del Carnestoltes. La diversió va començar divendres a la nit amb la festa dedicada als anys 80 a la Sala de la SCER, i les rues sènior i infantil de dissabte i diumenge també van complir amb escreix les expectatives. Lara Brull, tècnica de la regidoria de Festes, destaca l’èxit d’aquest Carnestoltes.

Pel que fa als guanyadors del concurs, al Carnestoltes sènior el premi individual va ser per a Transformers, el de parella o trio per a Los Novios Cadáver, el de grup per a Shhhh! Que hi ha roba estesa, el de comparsa per a De Cine, la millor carrossa per a El Bosc Màgic i el premi extraordinari per a Tuna Beers.

A l’apartat infantil, el premi individual se’l va endur Lego Pirata i l’illa del tresor, el de parella o trio Volare, el grup La Patrulla Canina, la comparsa Xino Xano ve el drac i el premi extraordinari Cheerleaders Explosion.

Comparteix