El primer equip no falla davant del Jesús i Maria B i assalta la tercera posició

Comparteix

Els caleros van fer bons els pronòstics, tot i que van haver de remuntar el gol inicial del conjunt partidalenc.

Als de Xavi Subirats només els valia la victòria per continuar enganxats a la lluita per la segona posició, però a l’inici del partit es van trobar amb un gol en contra al minut 11. Tot i això, Jordi Callau va marcar l’empat pràcticament en la jugada següent i cinc minuts abans del descans, Froi posava el 2 a 1 al marcador.

A la segona meitat els caleros van saber administrar l’avantatge i van gaudir d’ocasions per sentenciar el partit davant un rival que es va quedar en inferioritat numèrica. Finalment va ser al minut 66 quan Marc Brull anotava el 3 a 1. I ja amb tot decidit, Ivan Vidal acabaria tancant el marcador amb el quart gol. Xavi Subirats resumia així el partit.

La resta de resultats de la jornada van ser molt favorables per a l’equip calero, que s’ha col·locat tercer amb 36 punts després de les derrotes del Perelló a Masdenverge i del Flix davant del Santa Bàrbara. La Cava es manté a la segona plaça amb 41 i l’Amposta continua líder amb 51.

Pel que fa al filial es va retrobar per fi amb la victòria deu jornades després. L’equip de Jordi Subirats, que s’enfrontava al Jesús i Maria C, es va saber refer al 0 a 1 encaixat a la mitja hora de joc i Joan Benaiges, poc abans del descans, marcava un gran gol de falta.

Ja a la segona meitat els caleros es posaven per davant gràcies a un gol en pròpia porta però no va ser fins als darrers minuts del partit quan Denís Margalef asseguraria els tres punts amb el 3 a 1 definitiu. Jordi Subirats resumia així el partit.

Amb la victòria l’equip filial supera el Jesús i Maria a la classificació i es col·loca catorze amb 18 punts.

Comparteix