Dures exigències del Ministeri d’Hisenda al pressupost de 2024

Comparteix

El Ministeri d’Hisenda ha remès a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar l’esborrany de pressupost per aquest 2024, després d’avaluar si complia amb les condicions pactades en el Pla d’Ajust signat el març de 2023 i ho ha fet amb condicionants molt exigents.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va rebre la setmana passada el vistiplau per portar a aprovació del Ple, la proposta de pressupost per a l’any 2024, tot i que l’ok del Ministeri ve condicionat per una sèrie d’exigències molt restrictives.

Això comportarà que l’equip de govern hagi de refer part del pressupost amb l’objectiu de complir amb les exigències, moltes elles referents als plantejaments que l’equip de govern portava de cara al 2024 en els capítols 1 i 2 que fan referència a les partides de personal i despesa corrent, tal com explica Eva del Amo, alcaldessa de l’Ametlla de Mar.

Un cop aplicades les mesures exigides pel Ministeri d’Hisenda, l’equip de govern convocarà el Ple per a la seva aprovació.

Cal recordar que els pressupostos municipals solen aprovar-se abans de finalitzar l’any anterior. Aquest any, s’ha endarrerit la seva aprovació de manera inusual pel requeriment d’Hisenda pels incompliments dels acords dels plans d’ajust.

Comparteix