L’Ajuntament impulsa un nou Servei d’Atenció Integral LGTBI+

Comparteix

Es donarà resposta a les necessitats de les persones del col·lectiu, s’atendran situacions de discriminació per motius LGTBI-fòbics i s’oferirà acompanyament, informació i recursos a tota la ciutadania.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Ebre, posarà en funcionament un Servei d’Atenció Integral LGTBI+ al municipi, més concretament a l’àrea de Serveis Socials.

Aquest servei es posarà en marxa el proper 7 de març i el treballador social Xavi Curto serà l’encarregat de fer l’atenció presencial cada dijous de 10 a 14h. El servei està adreçat especialment a persones del col·lectiu LGTBI+, però també als seus familiars i entorn més proper i a la ciutadania o entitat que necessiti qualsevol tipus d’informació.

També es comptarà amb una sèrie de serveis com el de formació i capacitació sobre la temàtica LGTBI+ adreçada a persones, entitats i administracions, atenció de qualsevol incidència, atenció psicològica o acompanyament i orientació jurídica. Josep Maria Beltran és l’educador social dels serveis bàsics d’Atenció Primària.

Per utilitzar aquest servei o realitzar qualsevol consulta s’haurà de demanar cita prèvia al telèfon 977445308 o a través del correu electrònic sai.lgtbi@baixebre.cat.

Comparteix