Empats a domicili dels equips cadet i infantil

Comparteix

Els dos equips van sumar un punt en els seus partits del cap de setmana davant el Batea i el Santa Bàrbara respectivament, mentre que el juvenil va aplaçar el seu partit.

L’equip d’Àlex Gómez no va jugar el seu partit a casa davant del Batea i la setmana que ve jugaran, també com a locals, diumenge a les 11.30h davant del Móra la Nova. Els caleros cediran provisionalment la tercera posició a l’Ascó, que sumarà els tres punts per la no presentació del Perelló al seu partit.

El cadet, per la seva banda, va acabar traient un punt del camp del Batea tot i anar per darrere al marcador durant tot el partit. Els locals es van arribar a avançar amb un 3 a 0 a la primera meitat, però els gols d’Hector Montaña i Sergi Cesar retallaven les diferències abans del descans. El 4 a 2 tornava a posar als caleros contra les cordes, però en l’últim quart d’hora de partit Iker Pallarés i Pol Llambrich anotarien dos gols que posaven el 4 a 4 definitiu. Aquest resultat els deixa a la desena posició amb 16 punts abans de rebre el proper diumenge a les 13.30h a l’Ascó.

També va empatar l’infantil en un guio de partit molt semblant, en el seu cas al camp del segon classificat, el Santa Bàrbara. Després d’arribar al descans amb l’empat a zero, els planers es van avançar en dos ocasions, però Patxi Nieves primer i Max Pujol al darrer minut del partit retornaven la igualtat al marcador. L’equip calero manté la cinquena posició amb 26 punts i en la propera jornada es jugaran la quarta plaça al camp del Gandesa.

L’aleví A va aconseguir la segona victòria de la temporada al camp de l’Ascó. Genís Garcia marcava el 0 a 1 però els locals van aconseguir l’empat just abans d’acabar el primer quart. Després d’un segon quart sense gols, els caleros tornaven a posar-se per davant amb el gol d’Àlex Reixach, que tornaria a marcar ja al tram final del partit poc després d’un altre gol de Mehdi El Bouzidi per establir l’1 a 4 definitiu. Els caleros segueixen a la tretzena posició, ara amb 8 punts, i la setmana que ve visitaran l’Ulldecona, dissabte a les 10.30h.

L’aleví B va caure derrotat al camp de l’Escola Delta per 6 a 2 i segueix buscant la primera victòria de la temporada. Genís Garcia i Marc Comes van marcar els gols caleros, que en la propera jornada visitaran el Batea.

Ja en futbol escolar, el benjamí Dorades va ajornar el seu partit davant l’Ampolla, el benjamí Llobarrets va empatar a 2 amb l’Escola Delta, el prebenjamí Seitonillos va guanyar per 2 a 1 a l’Escola Delta i el prebenjamí Llucets va perdre per 0 a 7 amb el Roquetenc.

Comparteix